Una anècdota sitgetana, Nadal de 1928

Article aparegut al “Baluard de Sitges” del 19 d’abril de 1936, signat per P. U. i G.. Descriu una festa íntima que va tenir lloc la nit de Nadal de 1928 al Cau Ferrat, amb Conxita Supervia i els compositors Jaume Pahissa, Alfred Padovaní i altres noms del món artístic barceloní.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Una anècdota sitgetana, Nadal de 1928

  1. Josep Maria Rebés ha dit:

    L’anècdota fou recollida també pel diari “La Veu de Catalunya” del 10 de gener de 1929 (pàgina 4): https://arca.bnc.cat/arcabib_pro/ca/catalogo_imagenes/grupo.do?path=1263794&idImagen=12162698&posicion=4&presentacion=pagina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s