Dues curioses anècdotes protagonitzades per Jaume Pahissa

A la premsa de l’època sovint es troben divertides anècdotes amb Jaume Pahissa com a protagonista. Com aquestes dues, aparegudes a la revista Mirador. En una es relata una atribolada història sobre l’ús adequat del barret, en el transcurs d’un dinar amb Pere Aldavert i Àngel Guimerà, a casa del dramaturg; a l’altra s’explica com se les apanyava en Moraguetes, el gran amic de Pahissa, per convèncer als germans Quintero que el compisitor anava enllestint la música de l’òpera Marianela (“Mirador”, 27 de juny de 1929).

1929_Mirador27_juny

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s